پنیر ریکوتا

که مى تونید براى دسرهایى چون چیزکیک،تیرامیسو انواع دسرهاى لیوانى  و غیره استفاده کنید.

همچنین انواع پاستا و لازانیا.

مواد لازم:

شیر ٣/٥ درصد چربى  سه لیتر

خامه پاکت صورتى یک بسته

ابلیمو یا سرکه ٣ قاشق غ خورى

شیر رو توى یه قابلمه اى که تهش ضخیم هست مى ریزیم و روى اجاق میذاریم و خامه رو اضافه مى کنیم و هم میزنیم تا بجوشه،نباید تند تند هم بزنید تا شیر ته نگیره،دیدید که شیر جوشید از رو اجاق بردارید و سرکه یا ابلیمو رو اضافه کنید و هم بزنید تا شیر ببره،ده دقیقه میذاریم بمونه  و بعد از صافى رد مى کنیم و میذاریم چند ساعتى بمونه تا ابش کامل گرفته بشه و هیچ ابى نداشته باشه

اگه پنیر رو براى غذا مى خواهید درست کنید مى تونید کمى هم نمک بشه اضافه کنید


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رهســــــــــ‍پاریم با ولایت تا شــهـــــــــــــــــــادت مهتاب وکتور عاشــقان رمـــان aelmi ثبت برند برندکده خرّم آن بقعه که آرامگه یار آنجاست نمی دونم اسمشا چی بزارم:))))