جوانه ی ماش رو اینجوری درست کردم
یه پیمانه ماش رو ۲۴ ساعت خیس کردم تو این مدت یبار ابش رو عوض کردم 
بعد ابکش کردم توی یه سینی دولایه دستمال کاغذی رولی  پهن کردم  با ابماش اب ماشیدم روش تا خوب خیس بشه بعد ماش ها رو روش  ریختم  دوباره روش دولایه دستمال کاغذی گذاشتم اونم دوباره خیس کردم  سینی رو داخل نایلون گذاشتم و درش رو بستم  دوتا سه روز داخل  کابینت گذاشتم  قرنطینه کردم  مدتش بستگی داره که بخاین جوانه ی ماش چقدر بلند شده باشه  بعد ازاین داخل یخچال میزارم 
طبع جوانه ماش

طبیعت جوانه ماش سرد و خشک می باشد. جوانه ماش حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین B5، ویتامین B6، فولات، ویتامین C، ویتامین K، منگنز، منیزیم، آهن، پتاسیم، مس، روی، سلنیوم، فیبر و پروتئین می باشد.

طرز مصرف جوانه ماش

جوانه ماش را به صورت خام بیشتر برای تهیه انواع سالاد جوانه ماش و ساندویچ و به صورت پخته برای تهیه انواع غذا و سوپ با جوانه ماش استفاده می کنند.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : جوانه ,ویتامین ,داخل ,گذاشتم ,تهیه انواع ,برای تهیه ,دستمال کاغذی ,دولایه دستمال ,اینجوری درست ,دولایه دستمال کاغذی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Emily Ralph همه چیز دان اتحادیه مصالح ساختمانی کرمانشاه نوشته های یک شیرین Jon من نوشت سایت محمدحسین میری پور Los خط خطی های من وارثان زمین