چرا فوت کردن به غذا و نوشیدنی ممنوع است⁉️

طبق تحقیقات پزشکی هوای دهان از دو اکسیژن و یک هیدروژن مرکب شده است، هنگام بازدم اکسیژن تبدیل به دی اکسید کربن می شود.
هنگام فوت کردن به غذا دی اکسید کربن با غذا مخلوط می شود  و موجب تولید ماده مضر برای بدن می شود و با خون ترکیب می شود و عامل بیماری های پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کمبود حافظه و ایجاد سنگ کلیه می شود و بر روی باروری مردان نیز تاثیر سوء می‌گذارد.
همچنین خیلی از ویروس های بدن با تنفس از بدن خارج می شوند اما با فوت کردن به غذا جذب غذا می شود و مجددا به بدن بر می گردد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلودیا هارمونی طبیعت سئو سایت با محصولات فوراور ، جاودانه شو شبگرد دانلود کتاب هنر ظریف بیخیالی ديد بازار هاستینگ خوب گرافیک آنلاین ديجيکالا